Pavial

Proiectare si reproiectare in constructii Civile,Industriale si Agricole

Din anul 1999 beneficiem de experienta si dinamism care imbinate cu tehnologie de ultimă generație duc la o productivitate si calitate deosebită.

Datorită solutiilor ingenioase facem posibilă o proiectare care se amortizeaza si chiar aduce profit, prin reducerea costurilor materialelor.
Practic asiguram o reducere la minim a consumului de materiale fara să afectam trainicia și durata de viață a construcțiilor realizate care are darul de a multumi clientii cei mai selectivi.

Ne adaptăm proiectul la conditiile impuse de situatia de fapt a beneficiarului, cum ar fi spre exemplu utilizarea materialului deja achizitionat sau schimbarea functionalitatii unei cladiri.

Mai mult decat atat avem capacitatea sa imbunătățim proiectele deja existente în orice etapa de construcție.

Proiectele noastre sunt mai complexe ca urmare cresterii orelor de conceptie si optimizare; in tot acest timp pastram un pret redus, de 3 euro/mp fara tva.

O observatie ar fi ca facem multe reproiectari ale unor proiecte facute fara un respect pentru banii dumneavoastră si de fapt fara responsabilitate fata de mediu, astfel un consum mai mic la metal inseamna o manopera redusă, o reducere a poluarii si bani economisiti de dumneavoastra.

Reducerile de consum material in raport cu pretul proiectarii au ca rezultat o proiectare care se plateste singura si aduce si bani.

Toate acestea, precum și respectarea normativelor și performantelor impuse de legislație vin ca urmare a reconceperii intregii structuri in mod corect, si nu ca urmare a optimizarii elementelor punctual.

Ideea noastră are la bază dezvoltarea de aplicatii care sa ajute procesul de proiectare pentru a obtine rezultate pe masura prin utilizarea lor.